Hoppa till huvudinnehåll

Sugar Cup 2024

Sugar Cup 2024

Sugar Cup 2024!

Vi vill ge några av ridskolans duktiga ponnyryttare chansen att få uppleva det roligaste som finns, nämligen fälttävlan! Sugar Cup är en träningsserie i terränghoppning med stilbedömning, där hindren är upp till 60 cm. Syftet är att under trevliga och säkra former introducera fälttävlan för barn och ungdomar.

Hur går det till?
Vi kommer att ha möjlighet att vara med på två omgångar av cupen, i Flyinge den 5/5 samt Tågarp den 19/5. Detta är datum för själva uppridningen, där man hoppar en hel bana. Tidigare under samma vecka (datum kommer senare) är man med på en träning för Ted Velander, där man får öva på att hoppa alla hinder som ingår. Vill man bara vara med på träning och inte uppridning går det också bra. Man måste ha möjlighet att, under handledning och stöd av ridlärare, transportera sin ponny till och från terrängbanan vid dessa tillfällen.

Vem får vara med?
Alla som på några av våra banhoppningsträningar har hoppat 70 cm och över, på ett tryggt och säkert sätt. Man behöver alltså inte gå hoppkurs för att vara med. Man måste även vara med på ett teoritillfälle som kommer att planeras in under påsklovet v. 13. Begränsat antal platser!

Hur mycket kostar det?
300 kr/tillfälle för träning, och 300 kr/tillfälle för uppridning, samt att man själv bekostar alla utgifter gällande transportering av sin häst.

Frågor samt intresseanmälan till sofie@krf.nu