Hoppa till huvudinnehåll

Vill du vara med i KRFs lag till Ridskolecupen?

Vill du vara med i KRFs lag till Ridskolecupen?

Ridskolecupen är en serie som arrangeras av Skånes Ridsportförbund, där målsättningen är att medlemmar som inte har egen häst ska få möjlighet att tävla i lag, i en serie och representera sin klubb.
Det är fyra deltävlingar, där ett av tillfällena är här hemma på KRF och de andra tre är på de andra klubbarna som är i samma grupp som oss. Sen rids finalen i Flyinge den 12 november.

Hur går det till?
Alla deltävlingar består av tre moment, teori, dressyr och hoppning. Två ryttare rider dressyr och två ryttare rider hoppningen. Sen görs teorin tillsammans i laget. I finalen rider man på sin ridskolas hästar men deltävlingarna rids på den ridskolans hästar som är arrangör av deltävlingen.

Regler:
Du ska vara ridande medlem hos oss och rida minst ett tillfälle i veckan på lektionshäst i grupp med någon av följande färger för ponny: orange, ljusblå, blå och för häst: vit, grå och svart. Detta är för er som inte är ute och tävlar Pay & Jump eller Lokal tävling
En ryttare ska vara 16-20 år och resterande tre ryttare ska vara under 16 år. Om det är många som är intresserade så kommer vi att dela upp deltävlingarna mellan alla för att ge möjligheten till flera att vara med.
Du ska även kunna vara med på separata träffar som vi har själva på KRF för att träna inför de olika deltävlingarna.

När?
Deltävlingarna kommer ligga utspridda under vår- och hösttermin, med avslut den 12 november när finalen rids i Flyinge. Datumen är inte satta för de olika deltävlingarna utan de kommer meddelas senare till dem som anmäler sig.
Datum för våra egna träffar kommer också gå ut till separat till de som anmäler sig.

Vi ser fram emot er intresseanmälning om att få vara med på denna roliga cup! Ni kan anmäla ert intresse fram till den 14 april via info@krf.nu. I anmälan vill vi att ni anger om ni vill rida dressyr eller hoppa.

Har ni några frågor så prata med er ridlärare eller mejla denise@krf.nu