Hoppa till huvudinnehåll

Information med anledning av coronaviruset

Information med anlednin av coronaviruset

Information med anledning av coronaviruset

Ridskoleverksamheten fortsätter som planerat! Vi fortsätter vidta de försiktighetsåtgärder som vi tidigare kommunicerat – och ber er göra detsamma – i enlighet med Folkhälsomyndighetetens rekommendationer.
Ridning är ingen kontaktsport och vi bedriver en stor del av vår verksamhet utomhus. Teorilektioner under våren kommer dessutom att ske i stall och utomhus och genomföras med respekt för antal, avstånd och hygien.

Vi får inte glömma bort att just möjligheten att få vara ute och umgås med hästarna - dessa fantastiska terapeutiska varelser - ger positiv energi. Vi ber er ALLA att vara extra försiktiga, och om du eller medföljande uppvisar symtom på luftvägsinfektion (snuva, hosta, feber, andningspåverkan, halsont, huvudvärk och muskel- och ledvärk) så ber vi er att inte komma till lektionen.

Våfflan kommer att fortsatt vara öppen men vi kommer att ändra vårt utbud till enbart emballerade produkter så som nudlar, knäckebröd, Pan pizza, bars, dricka och paketerade kakor.

Alla saker ovan görs för att vi ska minska risken för smittspridning och vi ber er alla att också ta eget ansvar i detta. I övrigt hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens hemsida för allmänna rekommendationer.

Väl mött på stallbacken!

Våra sponsorer