Hoppa till huvudinnehåll

Igenridning

Nytt inför Ht-2018
Då vi vill ha en jämn hästfördelning och kontinuitet i våra ridgrupper kommer man endast att kunna rida igen två tillfällen per termin.
Vi har fullt i våra grupper och det finns inte utrymme för igenridning i den mån vi har haft tidigare. Viktigt för Klagshamns Ryttarförening är ha kvalitet på våra grupper och att belastningen på hästarna inte blir för stor. De behöver gå så jämnt som möjligt för att må bra och hålla i längden.
Undantag för två tillfällen är om man skadar sig under lektionstid. Då får man rida igen tillfällena man missat pga. skada. Om vi flyttar lektion till annan dag och man inte kan det tillfället får man också rida igen.
De två första veckorna och de två sista veckorna på terminen har vi inga igenridningar. Detta för att grupperna ska få en lugn start och i slutet av terminen har ridlärarna ofta aktiviteter med sina grupper.
Vi reserverar oss för att ändra tid på ridning under röda dagar.
För att få rida igen ska man ha anmält att man är borta senast kl.12.00 samma dag. Rider man på helgen och blir sjuk, ring eller skicka sms till 0708-28 48 13 för att meddela.
Tänk på att vara i tid till lektionerna. Det är samling 30 min innan ridning. Detta för att man ska kunna göra iordning sin häst i lugn och ro men även för att lektionerna ska kunna börja i tid. Vi vill att det ska vara en rofylld stund för båda barn och häst innan ridning.

Våra sponsorer