Hoppa till huvudinnehåll

Rehabridning

REHAB RIDNING!
Till vårterminen 2024 fortsätter vår “Rehab” ridgrupp för vuxna. För dig som har ridvana eller har ridit tidigare men känner att det inte fungerar att rida i en vanlig grupp. Du ska vara pensionär, har en skada eller utmattningssyndrom och inte orkar/klarar av ett helt ridpass. Vi anpassar tempot efter varje individ.

Våra hästar är välutbildade, trygga och lugna. Vi skrittar oftast ut en tur på någon av våra fina ridslingor och njuter av naturen för att sedan ha ca 30 minuters lugn lektion för instruktör Mia Dahlgren.

Klagshamns Ryttarförening erbjuder ridning i fantastisk miljö med tillgång till havet. Förutom uteritt i vår vackra natur så finns här ett stort fint ridhus, två utebanor samt en terrängbana.

Vi rider varannan måndag, mellan kl. 11.00-12.00 (ojämn vecka). Tänk på att komma en halvtimme innan din ridlektion för att i lugn och ro kunna göra i ordning din häst. Det kostar 300 kr per gång och medlemsavgift tillkommer med 484 kr/år, betalas in till bg 5861-5840

Anmälan görs via mejl till info@krf.nu, bekräftelse kommer när du fått plats. Du kan anmäla dig till flera tillfällen, men tänk på att anmälan är bindande. Anmälan senast fredagen kl.12,00 innan ridning. Max 5 ryttare per tillfälle och minst 3 för att det ska bli av.

Rehabridning