Hoppa till huvudinnehåll

KRF söker stallpersonal

KRF söker stallpersonal

Klagshamns Ryttarförening söker stallpersonal

Klagshamns Ryttarförening är en ideell förening som vänder sig till människor i alla åldrar, oavsett bakgrund. Vi erbjuder en mötesplats i unik miljö och vårt mål är att skapa ett livslångt intresse för hästar och ridning. Genom utbildning och gemenskap utvecklar vi samspelet mellan människor, djur och natur. Våra kärnvärden KAMRATSKAP, RESPEKT och GLÄDJE speglar allt vi gör.
Vi är Skånes första kvalitetsmärkta ridskola och har en nybyggd ridanläggning med stort luftigt ridhus, toppmodernt stall och resurssparande moderna lösningar för stallarbete.
Vi finns strax utanför Malmö på vackra Klagshamnsudden och har en alldeles unik utemiljö med ridstigar och utebanor intill havet.
Som anställd på Klagshamns Ryttarförening blir du en viktig tillgång till ridverksamheten eftersom du bidrar till att hästarna omhändertas på ett professionellt sätt. Självklart är du hästkunnig och sätter hästens välbefinnande i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i vår arbetsgrupp där vi alla jobbar tillsammans och fokuserar på att sätta hästar och elever i första rum.
Du kommer att jobba i stallet med de arbetsuppgifter som finns där: mocka, hålla rent i stallet, mocka hagar, fodra, släppa ut/in hästar. Ha vissa ansvarsområden utifrån vad som passar.
Vara delaktig i hästarnas skötsel och omvårdnad.
Arbetet innebär också att lära sig köra ridbanorna med traktor och vara delaktig i dess skötsel samt att köra traktorn för övriga uppgifter det finns behov av.
Du kommer att vara en del av vår verksamhet med barnhabiliteringen Region Skåne tillsammans med en ridterapeut. Din uppgift är att ta ansvar för hästen.
Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ditt sinne präglas av ett positivt och serviceinriktat förhållningssätt.

KVALIFIKATIONER
• Praktisk och händigt lagd
• Klara av lyft
• B-körkort
• Hästvana
Dina arbetstider är förlagda till vardagar.
Tjänsten är en provanställning på 60–75% med goda förutsättningar för tillsvidareanställning. Tillträde till tjänsten sker snarast eller efter överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal och vi erbjuder även personalförmåner som tex friskvårdsbidrag samt friskvård på arbetstid.
I enlighet med rekommendationer från Riksidrottsförbundet begär vi vid nyanställning att få se utdrag ur polisens belastningsregister.
Frågor om tjänsten besvaras av ridskolechef Maria Gudmundsson på tel.nr 0709–413646. Mer information om föreningen hittar du på www.krf.nu.
Söker gör du genom att skicka ditt CV och ett personligt brev med referenser till maria@krf.nu. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Våra sponsorer