Hoppa till huvudinnehåll

Nyhetsbrev januari

Nyhetsbrev, januari, 2019

Välkomna till vårterminen 2019.
Terminen startar v.2, (denna veckan).
För våra nybörjarkurser startar terminen v.3 och för de som går på minisar börjar terminen v.9.
Lördag den 12 januari kl. 15.00 har vi informationsmöte i ridhuset. Där kommer alla ridlärare att närvara så att ni får ett ansikte på dem. Vi kommer även att gå ut med annan nyttig information som gäller
vårterminen 2019. Ingen anmälan krävs, det är bara att komma!
Viktigt att tänka på är att ha koll på vår hemsida och kalendern och även att följa oss på Facebook. All information om vad som händer, terminsstart, schema, läger, banhoppning, tävlingar mm, lägger vi ut där.
Vi välkomnar våra nya ridlärare Anna Nilstam och Fanny Fager.
Som tidigare gäller två igenridningar per termin om man har anmält frånvaro senast kl.14 samma dag. Om ni vet att ni ska resa bort kan ni rida igen i förväg. All igenridning bokas direkt med er ridlärare.
Schema för Våfflan och uppgifter under terminen kommer ut snart. Alla grupper har en uppgift per termin, kan vara att stå i Våfflan, vara funktionär på en tävling eller vara med på vår städdag.
Under sportlovet kommer vi att ha dagridläger.
Det är mån- fred och man går antingen fm (9–12) eller em (13–16). Det kostar 1000 kr. När du har anmält dig och fått bekräftelse betalar man in på bg 5861–5840.
Vi har ridskola som vanligt under sportlovet men det kan förekomma ändringar gällande tider.
Vi betalning av fakturor önskar vi att man skriver fakturanr där det står betalningsreferens. Även barnets namn då många familjer har olika efternamn. Tack, det underlättar för oss.
Vi ser fram emot en spännande termin tillsammans!

Våra sponsorer