Hoppa till huvudinnehåll

Nyhetsbrev oktober

Nyhetsbrev oktober

Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder…
Plocka fram almanackan! Under oktober månad blir det många datum att hålla reda på. Anmälningar gör man till info@krf.nu
Alla våra bommar är så fina nu, efter att de blev målade. Nu är det hinderstödens tur att få en make over. Lördag den 13 okt kl.13-16 samlas vi för att fixa till våra hinderstöd. Anmäl dig gärna så vi vet hur många som kommer.
Söndag den 14 okt ordnar KRUS käpphästtävling, det finns 3 klasser och en lagtävling. Undrar ni något mailar ni krus@krf.nu
KRUS årliga övernattning är fredag den 19 okt. Det kommer mer info från KRUS och listor på anslagstavlan för att anmäla sig.
Det börjar lacka mot jul. Det innebär att vi behöver ett TEMA till de årliga Julshowen. Maila ditt förslag till info@krf.nu senast den 20 okt för att vara med och tävla om bästa förslag. Bästa förslag kommer att få ett pris!
Den 20 okt är det även seniorcupen på Lillhagen. Det är den tredje omgången och tjejerna kan behöva en liten hejarklack på plats.
Nästa tävling är Ridskolecupen på Malmö Ridklubb. Där vi tävlar mot de andra lagen i dressyr och hoppning den 21 okt.
Även Allsvenska är i full gång, Förra tävlingen var i Ystad och nästa kommer att vara i Trelleborg, söndag den 7 okt. För häst är det den 14/10 i Ystad.
Snart är det dags för den första banhoppsträningen, fredag den 26 okt.
Om du är osäker på om du kan vara med, prata med din ridlärare innan du anmäler dig. Det kommer att finnas mat att köpa under kvällen.
Äntligen kan man köpa klubbkläder igen! Nu finns de på ”prima4you”. På deras hemsida går man in på Klagshamns Ryttarförening och ser vår collection. Vill man prova storlek finns det några jackor och t-shirtar för att få en uppfattning om storlek.
V.44 är det höstlov. Vi har lektioner som vanligt. Blir det några ändringar kommer er ridlärare att meddela det innan.
Vi vill även passa på att tacka dem som var med på vår städdag! Solen sken hela dagen.
Sista datumet blir den 3 nov. Då sätter Luciaträningen igång med KRUS, mer info om detta kommer längre fram.

Våra sponsorer