Hoppa till huvudinnehåll

KRF söker ridlärare

KRF söker ridlärare

Klagshamns Ryttarförening söker ridlärare

Vill du vara med och utveckla vår ridskola till en av de bästa?
Klagshamns Ryttarförening är Skånes första kvalitetsmärkta ridskola! Vi finns på vackra Klagshamnsudden och har en alldeles unik utemiljö med ridstigar, utebanor intill havet samt en nybyggd ridanläggning med toppmodernt stall och ett stort luftigt ridhus.
Våra ledstjärnor är KAMRATSKAP, RESPEKT och GLÄDJE och detta präglar hela vår verksamhet. Föreningen erbjuder verksamhet för barn, ungdomar och vuxna oavsett utbildningsnivå, men vår huvudsakliga målgrupp är barn och ungdomar. Det finns också tävlingsverksamhet för lektionshästarna.
Vi söker dig som brinner för att arbeta med människor, hästar och ridsport. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som sätter hästar och elever i första rum och där vi alla från stallpersonal till verksamhetschef jobbar tillsammans. Hos oss finns det stor möjlighet att påverka ridskolans fortsatta utveckling, då vi hela tiden arbetar med att utveckla vår verksamhet till en effektiv och framåttänkande förening.
Du som söker ska vara en positiv person med mycket god pedagogisk och social förmåga. En självklarhet är att du tycker om att ta ansvar och att samarbeta med andra. Du tycker själv att ett bra arbete är gjort när ridskoleeleverna är nöjda, utbildningskvalitén är hög och stämningen är god.
Du kommer att ha lektioner både teoretiska och praktiska samt det arbete som hör till före och efter. Viss arbetstid läggs på att utveckla våra lektionshästar. Arbetstiden är förlagd till vardagkvällar samt helg samt vissa eftermiddagar.
Vi vill att du har Svensk Ridlärare Level 1 utbildning. Vi sätter stort värde på ledaregenskaper samt tidigare arbetslivserfarenhet inom ridläraryrket.
B-körkort är ett krav.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och tjänstgöringsgraden är 75-100%. Tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt avtal.
Frågor om tjänsten besvaras av ridskolechef Maria Gudmundsson på tel.nr 0709–413646. Mer info om föreningen hittar du på www.krf.nu.
Ansöker gör du genom att skicka ditt CV och ett personligt brev med referenser till maria@krf.nu eller Klagshamns Ryttarförening, Box 13, 218 24 Bunkeflostrand. Intervjuer sker fortlöpande.

Våra sponsorer